Kinderpagina

Gerlien Dunnink

 

 

Gerlien Dunnink

E-mail: gerlien@tweespraaklogopedie.nl

Telefoon: 06-19625296

Werkdagen Locatie
Maandag Ommen (c.b.s. Kardoen)
Dinsdag (mo) Ommen (Guido de Brès)
Vrijdag (mo) Ommen (Carrouselplein)
Vrijdag (mi) Kloosterhaar (Dorpsstraat)

 

Mijn naam is Gerlien Dunnink, geboren en opgegroeid in Dalfsen waar ik nu nog steeds met veel plezier woonachtig ben. In juni 2015 ben ik als logopediste afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na een paar maanden verlof ben ik vanaf februari 2016 bij Tweespraak komen werken. Voorafgaand aan de opleiding logopedie heb ik een jaar de Universitaire Pabo gedaan. Daar is mijn interesse voor het vak logopedie ontstaan. Het één op één contact met zowel kinderen als volwassenen vind ik leuk. Het is elke keer weer een uitdaging om samen met de patiënt aan de slag te gaan en te werken naar een mooi resultaat.

Tijdens de opleiding Logopedie heb ik twee verschillende stages gelopen. Vanuit de stages op de Pabo wist ik dat ik het werken met kinderen erg leuk vond en heb ik ervoor gekozen om mijn eerste stage in een logopediepraktijk te volgen. Daar heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van allerlei logopedische problematiek bij vooral kinderen en enkele volwassenen. Ook heb ik mij projectmatig verdiept in taalbegripproblemen bij kinderen en heb ik in mijn afstudeeronderzoek de relatie tussen spel en taal bij peuters middels de TARSP-methodiek onderzocht.
Daarnaast heb ik mijn tweede stage gelopen in een verpleeg-/verzorgingshuis. Daarvoor heb ik de specifieke minor Neurorevalidatie gevolgd aan de HAN in Nijmegen. Daar was (niet-)aangeboren hersenletsel bij volwassenen een centraal thema. Deze kennis heb ik vervolgens in de praktijk mogen toepassen tijdens de stage in een verpleeg-/verzorgingshuis in Apeldoorn, waar ik veel gewerkt heb met Huntingtonpatiënten en ook andere neurologische problematiek bij volwassenen.